Europæisk Fodbold

Medie: Superstjerne bliver i Paris – vil slutte karrieren hos PSG

PSG's tre superstjerner rygtes alle væk fra klubben, men én af dem ønsker at blive i Paris resten af karrieren.

Én af PSG's største stjerner ønsker angiveligt at slutte karrieren i Ligue 1-klubben, der har ambitioner om at vinde Champions League en dag.
Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix

Lionel Messi, Kylian Mbappé og Neymar.

Fælles for de tre megastjerner er, at de alle rygtes væk fra rigmandsklubben PSG efter sæsonen.

Men ifølge The Athletic må klubberne, der har udset sig Neymar, se sig om efter andre løsninger. Den brasilianske landsholdsanfører ønsker nemlig at afslutte karrieren i Paris.

Ét af motiverne er angiveligt, at den 31-årige samba-spiller ønsker at hjælpe klubben med at vinde Champions League. Det kom han tæt på i 2020, men holdet tabte finalen til Bayern München, der også i indeværende sæson sendte PSG ud af turneringen – denne gang i ottendelsfinalen.

Han har ellers været rygtet væk fra PSG af flere omgange, hvor både engelske Chelsea og hans tidligere klub FC Barcelona er blevet nævnt på blandt potentielle bejlere, men udover spillerens eget ønske, er der også en anden udfordring for købere.

Mediet skriver nemlig ydeligere, at det vil blive svært for interesserede klubber at få økonomien i en eventuel handel til at hænge sammen, da Neymar har kontrakt med PSG indtil sommeren 2027.

Læg dertil at Neymar i 2017 blev den dyreste fodboldspiller nogensinde, da han skiftede fra Barcelona til PSG for omkring 1.65 milliarder kroner, hvilket kan være med til at presse prisen for en handel yderligere op.

Medie: Nyt Real Madrid-bud under opsejling? – Mbappé fortrød hurtigt PSG-forlængelse

Selvom det ser ud til, at PSG kan beholde sin brasilianske stjerne, skal klubben måske frygte at miste en anden af klubbens største profiler. Læs mere om det ovenfor.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P