1 min læsningMål og Highlights: Se Bayern München ekspedere Paris Saint-Germain ud af Champions League

Bayern vandt det første opgør i Frankrig og skulle derfor 'blot' få uafgjort, for at gå videre til kvartfinalen. De ville dog mere end det. Se højdepunkterne i artiklen.

1 min læsning
Lionel Messi og Joshua Kimmich i kamp om bolden, da PSG møder Bayern München
Paris Saint-Germain's Argentine forward Lionel Messi (L) and Bayern Munich's German midfielder Joshua Kimmich vie for the ball during the UEFA Champions League round of 16, 2nd-leg football match FC Bayern Munich v Paris Saint-Germain FC in Munich, southern Germany, on March 8, 2023. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP)

Bayern München kom til opgøret som favoritter mod et Neymar-løst PSG-mandskab, efter tyskerne vandt det første opgør i Paris med 1-0.

Begge hold plejer at vinde deres respektive ligaer ganske komfortabelt, men i denne sæson, har både det tyske og det franske hold været i flere problemer end vanligt. Derfor betød videre avancement også ekstra meget.

Efter et større pres i starten af anden halvleg fra tyskerne, bragte Choupo-Moting Bayern foran, og dermed tæt på kvartfinalen. Kort før tid blev det hele afgjort, da Serge Gnabry sparkede kuglen i kassen og definitivt sendte Bayern videre.

Bayern München 0-0 Paris Saint-Germain (Mathjis De Ligt redning på stregen 38′):

Bayern München 1-0 Paris Saint-Germain (Choupo-Moting 62′)

Bayern München 2-0 Paris Saint-Germain (Gnabry 89′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer