3F Superligaen

AGF-stjerne er klar til næste skridt: Målet er Bundesligaen

AGF's guldklump vil ikke kalde det hans drøm at komme tilbage til Bundesligaen, men en ambition er det i hvert fald.

Yann Bisseck ser gerne, at han kommer tilbage til Bundesligaen.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Yann Bisseck har gang i en forrygende sæson for AGF.

Tyskeren bliver af mange kaldt Superligaens bedste stopper og har været en af hjørnestenene på Uwe Röslers hold i denne sæson.

Derfor er det heller ikke overraskende, at den 22-årige forsvarsklippe snart ser sig selv videre fra Aarhus-klubben. Og en mulig fremtidig destination kunne meget vel blive hans hjemland.

For selvom Bisseck selv ikke er meget for at indrømme, at han drømmer om at komme tilbage til den tyske Bundesliga, så er det stadig en klar ambition en dag at vende tilbage.

– Jeg vil ikke kalde det en drøm, men det er helt sikkert et mål, fortæller Yann Bisseck om drømmen om at vende tilbage til Bundesligaen.

Han har nemlig inden sin tid i Aarhus blot tre gange repræsenteret sin tidligere klub FC Köln i Tyskland bedste række, men han vil gerne tilbage og gøre arbejdet færdigt.

– Det er fedt, når du er vokset op i et land og spillet i den bedste række der, men jeg vil gerne have flere kampe som en etableret spiller og ikke bare som et ungt talent, forklarer han i interviewet, som du kan se i videoen øverst i artiklen.

AGF-profil inden afgørende rivalopgør: Derfor betyder det mere for Randers

Yann Bisseck og AGF skal forsøge at sikre sig en billet til mesterskabsspillet, når de mandag klokken 19:00 tørner sammen med Randers.

Du kan følge opgøret direkte på TV3 SPORT.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P