Neestrup gav spillerne skæld ud i pausen: Det var på sin plads – vi var pivringe

Elias Jelert fortæller, at FCK-spillerne fik skæld ud af cheftræner, Jacob Neestrup, i pausen af opgøret mod AC Horsens.

Elias Jelert fortæller, at FCK fik skæld ud af Neestrup i pausen.

Søndagens opgør mellem F.C. København og AC Horsens var om noget en kamp af to halvlege.

FCK gik til pause et enkelt mål nede og var i store problemer, men i anden halvleg kom der andre boller på suppen, da man på seks minutter bragte sig foran med 3-1.

Derfor var der heller ikke særlig god stemning i FCK-omklædningsrummet, da der blev fløjtet til pause. I hvert fald ikke ifølge 4-1-målskytten, Elias Jelert.

I et interview med Discovery+ blev Jelert efter kampen spurgt, om spillerne fik skæld ud af Neestrup i pausen.

– En lille smule. Det er på sin plads. Vi spiller pivringe, så det er klart, vi får skæld ud, men det var ikke så galt, fortæller den 19-årige FCK’er.

Desuden fortalte han også om, hvad der præcis blev snakket om i pausen.

FCK buldrer videre efter lyn-comeback i AC Horsens-nedsmeltning

– Vi holder hovedet koldt og siger, at de første 45 minutter ikke skal ødelægge resten af kampen. Det er ikke for sjov, at vi har vundet syv kampe i streg inden det, fortæller han.

Med sejren er FCK nu kun et enkelt point bag FC Nordsjælland, som indtager Superligaens førsteplads, efter Superliga-duksene snublede mod Viborg.