Mål og Highlights: Se Superliga-duksene fra FC Nordsjælland dele point i Viborg

Der var lagt op til top-brag i Viborg, da Superligaens førerhold fra FC Nordsjælland gæstede Energi Viborg Arena.

Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Tredjepladsen tog imod førstepladsen i Superliga-opgøret mellem Viborg og FC Nordsjælland.

Nordsjællænderne kom bedst fra start. Svenske Daniel Svensson kom på måltavlen i det 34. minut efter et oplæg af den unge Ernest Nuamah.

Viborg fik presset på i starten af anden halvleg, og der skulle ikke gå længe før Ibrahim Said headede bolden på stolpen. Efter 66. minutter gav presset også pote, da Elias Achouri sendte bolden i nettet til 1-1.

Efterfølgende var der gode chancer i begge ender. Indskiftede Martin Frese fik en stor en af slagsen tre minutter før tid, men Lucas Lund diskede op med en vigtig redning i Viborg-målet.

Se mål og highlights i videoen øverst i artiklen

FC Nordsjællands pokalkvartfinale mod Brøndby-bødler rykkes

Således endte kampen 1-1, hvorfor begge hold bliver på deres respektive pladser i Superliga-tabellen, inden FCK møder AC Horsens søndag.