Mål og Highlights: Se FCK buldre videre efter lyn-comeback i AC Horsens-nedsmeltning

F.C. København tog trods store problemer i første halvleg en vigtig sejr, da de vendte kampen mod Horsens på seks minutter.

FCK tog en vigtig sejr mod AC Horsens.

AC Horsens var flot med i kampen mod guldbejlerne fra F.C. København og var også foran, inden seks vanvittige FCK-minutter sørgede for en 3-1-sejr til de forsvarende danske mestre.

Horsens fik sig ellers lidt af en drømmestart, da de efter blot to minutter bragte sig foran 1-0 og vakte store problemer for FCK.

Men efter 48 minutter indledte Denis Vavro seks vilde FCK-minutter, der udover Vavros scoring bød på scoringer fra både Hakon Haraldsson og Jordan Larsson, mens Elias Jelert kronede comebacket med scoringen til 4-1 i tillægstiden.

Du kan se både mål og highlights fra kampen i videoen øverst i artiklen.

Dermed er FCK nu kun tre point efter FC Nordsjælland på førstepladsen i Superligaen, mens AC Horsens med Lyngbys sensationelle sejr over FC Midtjylland tidligere søndag stadig ikke kan vide sig sikre på overlevelse i Superligaen.

I den sidste runde inden Superligaens todeling står Horsens overfor et uhyre vigtigt opgør, når de møder Lyngby, som virkelig kan få tro på tingene med en sejr over Den Gule Fare.