Europæisk Fodbold

United-lejesvend kan ende i samme situation som Griezmann

Erik ten Hag udlejede i sommer Eric Bailly til Marseille i håb om, at han ville skifte permanent til den franske klub - det håb svinder nu ind.

Eric Bailly kan snart vende tilbage til Manchester United
Soccer Football - Ligue 1 - Olympique de Marseille v Paris St Germain - Orange Velodrome, Marseille, France - February 26, 2023 Paris St Germain's Kylian Mbappe in action with Olympique de Marseille's Eric Bailly REUTERS/Eric Gaillard

10 af de sidste 12 kampe.

Det er, hvad Eric Bailly skal spille for Marseille, som han er udlejet til, hvis klausulen i lejekontrakten skal indfries, og skiftet blive permanent.

Det tyder dog ikke på at blive tilfældet i den franske klub, da Marseille-cheftræner, Igor Tudor, angiveligt pønser på at bænke ivorianeren de næste kampe, så han og klubben ikke er tvunget til et køb.

Derfor kan Bailly ende i en situation, Antoine Griezmann kender rigtig godt fra sin lejeperiode i Atletico Madrid.

Her var franskmanden udlejet fra FC Barcelona og havde en klausul i lejekontrakten, der betød, at han var sikret et skifte til Atletico, såfremt han spillede minimum 45 minutter i 50 procent af Atleticos kampe.

Derfor blev han i en længere periode konsekvent skiftet ind omkring det 60. minut af Diego Simeone, så Atletico ikke var tvunget til at købe ham for 35 millioner pund – svarende til cirka 300 millioner kroner.

Real Madrid indkalder til hastemøde efter Barça-anklager

Beløbet for Eric Bailly er dog noget lavere, da Marseille skal betale Manchester United omkring 50 millioner kroner, såfremt han runder de 25 kampe.

Udover klausulen om antal spillede kampe, så skal Marseille også kvalificere sig til Champions League, før klausulen træder i kraft.

Det lader dog ikke til at blive et problem, da holdet fra den franske riviera ligger nummer to i den franske liga.

Den 28-årige ivorianske forsvarsspiller kan derfor meget vel være på vej tilbage til Manchester United, hvor hans kontrakt løber til sommeren 2024.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P