Europæisk Fodbold

Kæmpe chok i Championship: Burnley har fået transferforbud

Burnley kan søndag oplyse på sin hjemmeside, at EFL har besluttet, at Vincent Kompany og co. ikke må hente nye spillere.

Burnley er blevet underlagt transferforbud.
Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

Et chok har ramt Championship.

Burnley fører Englands næstbedste række suverænt, men deres oprykning til Premier League kan vise sig at blive mere besværlig end som så.

Klubben bekræfter nemlig selv søndag aften, at EFL har besluttet, at klubben ikke må hente nogen nye spillere til sommer og altså ikke forstærke truppen inden den formodede tur tilbage i Premier League.

På sin hjemmside forklarer klubben, hvorfor man er blevet straffet.

– Vi vil oplyse vores fans om den skuffende nyhed om, at EFL har besluttet at give klubben et øjeblikkeligt transferforbud.

Sådan indledes det officielle statement, hvorefter klubben forklarer, at man ønsker at være så transparent som mulig med kommunikationen om straffen.

– I vores fortsatte bestræbelser på at forbedre og komme videre i Burnley Football Club, så traf vi beslutningen om at skifte vores revisorer i november, og overgangen har taget længere tid, end vi havde forventet, skriver klubben, men bekræfter også, at man har gjort sit for at have sit på det rene.

Guardiola kigger i spåkuglen: Klub-legende bliver City-manager en dag

– Vi kan bekræfte, at vi har leveret udkast til regnskaber og finansielle oplysninger til EFL’s Club Financial Reporting Unit, og vi fortsætter med at have regelmæssig dialog med enheden for at sikre, at vi forbliver så åbne og gennemsigtige og besvarer eventuelle spørgsmål, som ligaen måtte have.

– Vi mener, at EFL ikke vil have noget problem med detaljerne i vores konti udover den sene indsendelse, og vi forstår fuldt ud og støtter deres holdning og bestræbelser på at sanktionere enhver klub, der ikke overholder ​​deres regler.

Slutteligt skriver klubben, at man tror på, at transferforbuddet bliver annuleret allerede i april.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P