2 min læsningGuardiola kigger i spåkuglen: Klub-legende bliver City-manager en dag

Pep Guardiola er ikke det mindste i tvivl om, at den mangeårige City-stopper og Guardiolas tidligere anfører, Vincent Kompany, bliver manager i Manchester City en dag.

2 min læsning
Pep Guardiola er sikker på, at Vincent Kompany en dag bliver manager i Manchester City.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er ikke mange, der kan prale med at have fået rejst en statue af sig selv.

Men præcis det kan Vincent Kompany efter 11 års tro tjeneste i Manchester City-trøjen og otte af dem som anfører i klubben.

Belgieren var på mange måder personificeringen af Manchester Citys nyfundne storhed og var også en af Pep Guardiolas favoritter. Nu spår den spanske City-manager, at Kompany en dag vender tilbage til den blå del af Manchester.

Efter City og Kompanys veje i 2019 skiltes, fortsatte belgieren karrieren i hjemlandet hos Anderlecht, hvor han efter kort tid som spiller overtog stillingen som cheftræner.

Sidenhed er Kompany rejst tilbage til England og er i dag manager i Burnley, som i øjeblikket topper tabellen i The Championship.

Og nu lægger hans tidligere manager i City altså op til, at hans veje sagtens kan ende med at føre ham tilbage til Premier League og Manchester.

– Vincent Kompany bliver Manchester City-manager en dag. Jeg tror, det er skrevet i stjernerne, og det kommer til at ske, spår Guardiola ifølge Fabrizio Romano på et pressemøde.

La Liga-præsident vil have Manchester City straffet

– Før eller siden bliver han City-manager, men jeg er ikke sikker på hvornår. Jeg har ikke snakket med ham, man han kender klubben. Skæbnen er der, tilføjer Guardiola yderligere.

I Manchester City nåede Vincent Kompany at spille 360 kampe og vandt i sine 11 år i klubben hele fire engelske mesterskaber.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer