1 min læsningMedier: Glazer-familien overvejer at droppe United-salg

Glazer-familien overvejer angiveligt at droppe salget af Manchester United, da de bud, der er kommet, ikke er tilfredsstillende.

1 min læsning
Glazer-familien overvejer at droppe salg af Manchester United.
Manchester United
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er angiveligt splittelse i Glazer-familien i forhold til salget af den engelske storklub Manchester United.

Det skriver flere store engelske medier tirsdag aften – heriblandt Sky Sports.

Ifølge mediets oplysninger er de øverste Glazers i Manchester United, Avram- og Joel Glazer, skuffede over de bud, der er kommet fra interesserede købere af Manchester United. Og det har altså fået dem til at overveje mulighederne.

Det berettes, at buddene langt fra at matche de krav, som Glazer-brødrene har, hvis de skulle vælge at give afkald på 100 procent af deres Manchester United-ejerandel.

Ifølge mediet skulle Avram- og Joel Glazer angiveligt føle, at Manchester Uniteds enorme potentiale er blevet undervurderet af de, der har vist interesse.

Og det skulle altså have gjort dem mere tilbageholdende i forhold til et potentielt salg.

Medie: United har vild transferplan – jagter minimum to gigahandler

Glazer-familien skulle efter sigende forlange seks milliarder pund for klubben – svarende til omkring 50 milliarder danske kroner.

Det forlyder, at de bud, man foreløbigt har modtaget fra henholdsvis den britiske rigmand Sir Jim Ratcliffe og den qatarske sheikh Jassim Bin Hamad Al Thani, skulle være halvanden milliarder pund under den ønskede pris.

Både Sir Jim Ratcliffe og Jassim Bin Hamad Al Thani har begge bekræftet deres respektive bud på klubben. Begge bud skulle angiveligt lyde på 4,5 milliarder pund.

Det meldes dog, at Glazer-familien fortsat overvejer at komme med modbud.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer