Premier League

Kane når vild scoringsstime efter mål mod Chelsea – kun Lewandowski kan følge med

Med sit mål mod Chelsea søndag har Harry Kane nu scoret minimum 20 mål i de seneste ni sæsoner. En præstation kun én anden spiller kan prale af i Europas fem største ligaer.

Harry Kane har nu scoret 20 mål i de seneste ni sæsoner.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

One season wonder.

Et prædikat Harry Kane fik klistret på sig, da han i 2014/15-sæsonen fik sit store gennembrud for Tottenham Hotspur.

Her scorede en dengang 22-årig Kane for første gang 20 sæsonmål for Spurs, og hvad, skeptikerne dengang ikke vidste, var, at det skulle blive fødslen af en sand målmaskine i Premier League-regi.

Sidenhen er han blevet topscorer i Premier League i tre sæsoner og blev også topscorer, da han i 2018 var med England til VM i Rusland.

Søndag scorede den skarpe englænder så nok engang, da Tottenham slog Chelsea med 2-0 – og scoringen markerede en vild milepæl for den nu 29-årige skarpskytte.

Scoringen var nemlig hans mål nummer 20 i alle turneringer i indeværende sæson. Dermed har han nu scoret minimum 20 sæsonmål i de seneste ni sæsoner.

Highlights: Kane på tavlen, da Tottenham sejrede og forværrede Chelsea-krisen

En vanvittig bedrift, som kun Robert Lewandowski også kan bryste sig af i Europas fem største ligaer, og som i den grad også hvisker titlen som et ‘one season wonder’ af den engelske landsholdsanfører.

Kanes mest produktive sæson nogensinde var i 2017/18-sæsonen, hvor han scorede 41 mål i 48 kampe på tværs af alle turneringer.

Kane er en enkelt optræden fra at runde 500 kampe på klubplan og har alt i alt stået for 295 mål i sin karriere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P