Highlights: Kane på tavlen, da Tottenham sejrede og forværrede Chelsea-krisen

Tottenham forværrede Chelsea-krisen, da de søndag slog de Graham Potters tropper med 2-0. Se kampens højdepunkter her.

Harry Kane scorer til 2-0 mod Chelsea.

Tottenham Hotspur forværrede Chelsea-krisen, da de søndag eftermiddag sejrede med 2-0 over de blå lokalrivaler. Dermed er Graham Potters tropper uden sejr i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Kampen indledtes med en chancefattig første halvleg, hvor Pierre Emile Højbjergs drøn på stolpen var de første 45 minutters største mulighed. I anden halvleg tog det dog kun et enkelt minut for Spurs at komme på måltavlen, da Oliver Skipp scorede sit første mål i Tottenham-trøjen til 1-0.

Mod kampens slutning lukkede Harry Kane så opgøret med sin 18. sæsonscoring og gav Tottenham håneretten over Chelsea, hvor krisen altså fortsætter, og sædet under Graham Potter alt andet lige må være brændende varmt.

Tottenham 0-0 Chelsea (Thiago Silva skadet 19′)

Tottenham 0-0 Chelsea (Højbjerg på stolpen 27′)

Tottenham 0-0 Chelsea (Ziyechs røde kort omstødes af VAR 45+5′)

Tottenham 1-0 Chelsea (Oliver Skipp, 46′)

Tottenham 2-0 Chelsea (Harry Kane, 82′)

Du kan se Kanes scoring i videoen øverst i artiklen.