2 min læsningEndelig Pogba-comeback? I derby-trup efter 315 dages skadespause

Paul Pogba kan endelig trække i den zebrastribede Juventus-trøje i tirsdagens derby. Dermed er der mulighed for comeback efter skiftet fra Manchester United i sommers.

2 min læsning
Paul Pogba kan endelig f¨å comeback for Juventus siden skiftet fra Manchester United i sommers.
Foto: REUTERS/Massimo Pinca.

315 dage.

Så længe har Paul Pogba været ude med en skade.

Den franske midtbanespiller blev skadet under sommerens forberedelser til sæsonen kort efter sit skifte fra Manchester United. Nu får Pogba tirsdag endelig mulighed for at gøre comeback i det norditalienske derby mod Torino.

– Pogba vil blive udtaget til derbyet og vil spille, hvis det er nødvendigt. Han har ikke meget spilletid i benene, men mere end nok. Jeg har talt med ham, som jeg har gjort med de andre spillere, siger Juventus-cheftræner, Massimiliano Allegri, ifølge klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Han må forstå, at vi er i en vigtig fase af sæsonen, og han skal have drivet til at give sit bidrag i slutningen af sæsonen.

Medie: Pogba nærmer sig comeback – spillede tirsdag

Selvom, det er forståeligt, hvis det gipper lidt i franskmanden efter at komme ud på kampgræsset, må han dog væbne sig med tålmodighed, når det gælder muligheden for at starte inde for Den Gamle Dame.

– I går (søndag, red.) trænede Chiesa (Federico, red.) med holdet efter seks halvdårlige dage. At sige nu, at Pogba kan være starter efter 315 dage på sidelinjen eller ligeledes Chiesa, der har været ude i 10 måneder, er en anden ting. Lidt tålmodighed er nødvendig.

Di Maria-hattrick sikrede Juventus avancement i Europa League

Paul Pogba skiftede som nævnt til Juventus i sommers. Den 29-årige midtbanespiller spillede tidligere for den norditalienske klub fra 2012 til 2016, hvorefter han skiftede tilbage til Manchester United.

Torino-derbyet spilles som nævnt tirsdag, og der er kick off klokken 20.45. Du kan se opgøret på TV2 Sport X og TV2 Play.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer