1 min læsningMedie: Pogba nærmer sig comeback – spillede tirsdag

Paul Pogba har endnu ikke spillet for Juventus, siden han i sommer skiftede tilbage til den italienske klub, men nu nærmer han sig et comeback.

1 min læsning
Den franske midtbanespiller Paul Pogba har ikke spillet for Juventus, siden sit skifte i sommer, men nu nærmer han sig et comeback.
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Den 19. april 2022.

308 dage er det siden, at Paul Pogba senest spillede en betydende fodboldkamp, men nu skulle comebacket ifølge L’Équipe være op over.

Den franske midtbanespiller spillede således hele kampen, da Juventus tirsdag afsluttede træningen med en intern træningskamp med klubbens reservespillere.

Det er en meniskskade i det højre knæ, der har holdt Pogba helt fra grønsværen, og først i september sidste år havde franskmanden et setback, da han måtte under kniven.

Således har Pogba ikke spillet ét eneste minut for Juventus, siden han i sommer vendte ‘hjem’ til Torino-klubben på en fri transfer efter seks år i Manchester United.

Pogba, De Bruyne og Van Dijk: Her er de mest “overvurderede” spillere i Premier League

Ifølge Gazzetta dello Sport nærmer et comeback sig, og selvom det endnu er for tidligt til, at der kan være tale om spilletid i torsdagens returopgør mod landsmændene fra Nantes i Europa League 16-delsfinalen, så kan Pogba være i spil til lokalderbyet mod Torino næste tirsdag.

Pogba sad på bænken gennem hele kampen, da Juventus den 29. januar tabte 0-2 til Monza, men efterfølgende har han igen været helt ude af truppen til de efterfølgende fem kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer