2 min læsningHoldkammerat om Karius: Hans karriere styrtdykkede

Det bliver med stor sandsynlighed tyske Loris Karius, der kommer til at stå på i Ligacup-finalen for Newcastle mod Manchester United på søndag.

2 min læsning
Newcastle United-angriber Callum Wilson indrømmer, at holdkammerat Loris Karius' karriere styrtdykkede efter champions League-finalen 2018.
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Én graverende fejl – eller måske i virkeligheden to – har defineret Loris Karius’ karriere indtil videre.

Den 29-årige tyske målmand er verden over kendt for de fejl, der i Champions League-finalen 2018 kostede to mål i 1-3-nederlaget til Real Madrid.

Dengang repræsenterede Karius Liverpool, men siden august har den blonde målmand med mellemnavnet ‘Sven’ været at finde på lønningslisten i Newcastle.

Her har han stadig til gode at spille en betydende kamp, da både Nick Pope og Martin Dubravko umiddelbart står foran ham i målmandskøen, men på søndag får han efter alt at dømme chancen.

Nick Pope har karantæne, og Martin Dubravka har tidligere på sæsonen repræsenteret Manchester United, som netop er modstanderen i Ligacupfinalen på Wembley.

Dermed bliver det også comeback til engelsk fodbold for Karius, der ikke har spillet på de britiske øer efter den føromtalte Champions League-finale, men det kan vise sig at fungere som ekstra brændsel for Karius, vurderer hans holdkammerat.

Newcastles keeper-kabale: Hvem skal spille Carabao Cup-finalen?

– Den kamp fik hans karriere til at styrtdykke, så han har SÅ meget at bevise for folk.

– Han har større grund til at ændre folks mening om ham, end nogen anden på stadion. Der er så mange følelsesladede ting ved den her kamp, så jeg forventer, at det bliver en speciel dag, lyder det fra Newcastle-angriber Callum Wilson ifølge BBC.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Newcastle United har ikke vundet et trofæ, siden de i 1954/55-sæsonen vandt den engelske FA Cup.

Newcastle-manager, Eddie Howe, har også den 30-årige målmand Mark Gillespie til sin rådighed, men tidligere på ugen gav Howe et lille hint om, at han formentlig vil gøre brug af Loris Karius i finalen.

Du kan se både Nick Popes røde kort og Loris Karius’ fejl i Champions League-finalen 2018 herunder:

– Det vil være en storslået chance for ham til at genskrive sin karrierehistorie.

– Der har været masser historier gennem fodboldhistorien, hvor den slags [fejl] er sket, og der er kommet noget virkelig positivt ud af det. Eller ikke. Vi kan ikke forudsige, hvad der kommer til at ske. Hvem ved, hvordan det kapitel kommer til at se ud? Det er skønheden ved fodbold, lød det således fra Eddie Howe ifølge The Mirror.

Newcastle står som udehold i søndagens kamp på Wembley, der spilles klokken 17:30. Kampen kan ses på TV3+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer