2 min læsningNewcastles keeper-kabale: Hvem skal spille Carabao Cup-finalen?

Newcastles Nick Pope fik rødt mod Liverpool lørdag aften, og han er derfor ikke tilgængelig for Eddie Howe, når de møder Manchester United i Carabao Cup-finalen.

2 min læsning
Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er 24 år siden, Newcastle sidst spillede en finale.

Søndag den 26. februar skal de dog i aktion i Carabao Cup-finalen, når de skal prøve at slå Erik ten Hags Manchester United-mandskab.

Men det kan vise sig at blive noget af en udfordring for Eddie Howe, der efter lørdagens kamp mod Liverpool må undvære førstemålmand Nick Pope.

Englænderen kom på mellemhånd i et forsøg på at heade bolden væk under kampen mod Liverpool, men endte i stedet med at tage hænderne i brug langt ude for feltet.

Andenmålmand Dubravka kom i stedet i spil for Newcastle, og han er også det oplagte valg til søndagens finale. Der er bare lige et enkelt problem.

Martin Dubravka har nemlig været på lån i Manchester United siden i sommer, men blev kaldt tilbage til Newcastle i januar.

Desværre for Newcastle har han allerede været i spil for ‘De Røde Djævle’ i Carabao Cuppen denne sæson, hvilket betyder, at Eddie Howe ikke kan udtage ham til finalen.

Muligheden kan derfor falde til Newcastles tredjemålmand, Loris Karius. De fleste husker nok den tyske målmand tydeligst for hans præstationer i den sidste finale, han var i spil i, nemlig Champions League-finalen i 2018, hvor Karius stod på mål for Liverpool, da de tørnede sammen med Real Madrid.

Her formåede Karius nemlig at gøre sig yderst bemærket, dog ikke på en speciel positiv måde. Et drop og en foræring skulle vise sig at blive afgørende, da Real slog Liverpool med 3-1.

Bekræftet: Quatarsk sheik har sendt bud på Manchester United

Loris Karius kan få muligheden for at rette op på sine tidligere præstationer, når Newcastle og Manchester United skal afgøre, hvem der løfter Carabao Cup-trofæet søndag den 26. februar. Kampen starter klokken 17:30.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer