2 min læsningÆrlig FCM-boss: Vi rendte tør for kræfter i Superligaen

Claus Steinlein sætter nu ord på et efterår i FC Midtjylland, hvor man i Superligaen ikke levede op til tilhængernes høje forventninger.

2 min læsning

FC Midtjylland havde et turbulent efterår i 2022.

Ulvene leverede et chokresultat hjemme mod de italienske giganter fra Lazio, hvor de vandt med cifrene 5-1.

Et meget imponerende resultat. Helt så imponerende er det dog ikke, når man så kigger på midtjydernes placering i Superliga-tabellen – for her befinder klubben sig i skrivende stund på ligaens niendeplads.

Claus Steinlein har tidligere sagt, at den nuværende placering i tabellen ikke stemmer overens med selvforståelsen i FC Midtjylland.

Selv peger han på, at man løb tør for kræfter i Superligaen, som en af årsagerne til det skuffende efterår. Det gør han i et interview til campo.dk:

– Når det var Superliga, så manglede spillerne lige de sidste fem procent. Dem havde de i Europa, men manglede dem i Superligaen, forklarer Steinlein.

Det lunkne efterår faldt ovenpå en udskiftning på klubbens trænerpost i sommer, hvor man altså skiftede Bo Henriksen ud med Albert Capellas.

Steinlein nævner også trænerskiftet som en naturlig del af det lidt skuffende efterår:

– En trænerfyring koster jo også kræfter for spillerne. De skal danne sig helt nye indtryk, og de får helt nye måder at gøre tingene på, fortæller direktøren, og fortsætter:

– Som Erik (Sviatchenko) sagde til mig på et tidspunkt, så er det lidt ligesom at være i skole igen, fordi Albert lærer dem nye måder, at gøre tingene på.

Åh nej: Mirakel-sejr gled ud af hænderne på FC Midtjylland i sidste sekund

FC Midtjylland er i aktion igen mandag aften klokken 19.00, når de gæster rivalerne fra Viborg.

Du kan se interviewet med Claus Steinlein i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer