3 min læsningSlimane efter tumult: Min familie og jeg har modtaget hadbeskeder

Brøndbys Anis Slimane og Mathias Greve røg i totterne på hinanden i forbindelse med en træningskamp i tirsdags. Nu sætter Slimane for første gang ord på efterspillet.

3 min læsning
Anis Slimane sætter ord på efterspillet af tumulten mellem ham og Mathias Greve.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Brøndby IF’s Anis Slimane sætter nu ord på efterspillet af episoden mellem ham og kollegaen Mathias Greve i forbindelse med en intern træningskamp.

I et opslag på Instagram fortæller midtbanespilleren, at både han og familien har modtaget hadbeskeder ovenpå bataljen.

I samme omgang langer Slimane ud efter medier og personer, der i hans øjne har udlagt tumulten tirsdag faktuelt forkert.

– Jeg har forholdt mig passivt til episoden mellem Mathias Greve og jeg, som i de seneste dage er blevet omtalt og beskrevet meget af medier, sportseksperter, fans og andre. Velbeskrevet kan man dog ikke kalde dækningen af episoden, eftersom udlægningerne af både episoden og min person på flere punkter har været faktuelt forkerte, skriver Anis Slimane i opslaget, som du kan se længere nede i artiklen, og fortsætter:

– Ikke desto mindre er det udlægninger, som mange medier og mennesker ukritisk har lagt til grund og spredt, hvilket blandt andet har medført, at min familie og jeg har modtaget usmagelige hadbeskeder af truende, racistisk og chikanerende karakter. At min familie skal stå på mål for hadbeskeder, bliver jeg nødt til at reagere på, da jeg har familien nært.

Slagsmål ved intern træningskamp i Brøndby

Den omtalte episode skete som nævnt i forbindelse med en intern træningskamp i tirsdags, hvor en tackling angiveligt udløste tumult mellem de to Brøndby-spillere. Det skulle have ført til endnu en episode efter kampen. Du kan læse nærmere om optrinnet i artiklen herover.

Efterfølgende har politiet været indblandet i sagen, hvor man ud fra videomateriale har undersøgt, om der skulle være foregået noget strafbart. Det er dog ikke kommet til en sigtelse for vold i forbindelse med episoden.

Politi: Brøndby-tumult ender ikke i sigtelse

Brøndby IF’s fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, udtalte sig om sagen fredag, hvor han heller ikke mente, at sagen var blevet belyst rigtigt, hvilket du kan læse mere om herunder.

CV efter slagsmål: Det har fået konsekvenser

Om arbejdsgiverens og politiets udmelding, skriver Anis Slimane:

– Det, håber jeg, giver stof til eftertanke og anledning til dårlig smag i munden hos alle de mennesker og medier, der har benyttet episoden til at sætte mig i dårligt lys ved at portrættere episoden og mig, som noget den og jeg ikke er.

– Jeg ved, hvad jeg har gjort, og hvad min andel har været i episoden. Jeg er vant til modstand, men ret skal altid være ret.

Brøndby-direktør inden Superliga-genstart: Vil lande konstruktiv aftale mellem fans og klub

Herunder kan du se Anis Slimanes opslag på Instagram.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Anis Slimane (@anis_slimane10)

Brøndby IF møder søndag AC Horsens hjemme, og trods bataljen mellem Anis Slimane og Mathias Greve er de begge i spil til kampen. Der er kick off klokken 18.00 på Brøndby Stadion, og du kan se opgøret på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer