1 min læsningPoliti: Brøndby-tumult ender ikke i sigtelse

Der bliver ikke rejst sigtelselse, efter de to Brøndby-spillere Anis Slimane og Mathias Greve røg i totterne på hinanden i forbindelse med en intern træningskamp tirsdag.

1 min læsning
Superligaklubben Brøndby har udlejet forsvarsspilleren Henrik Heggheim til Oslo-klubben Vålerenga.

Det ender ikke i sigtelse for vold.

Det er resultatet af Politiets vurdering ovenpå en batalje mellem Brøndby-spillerne Anis Slimane og Mathias Greve i forbindelse med en intern træningskamp tirsdag.

Politiet har vurderet ud fra videomateriale af hændelsen, men er altså ikke kommet frem til, at der skulle være sket noget strafbart, skriver DR.

– Vi har set video igennem og ud fra en samlet gennemgang af den indledende efterforskning, er det vores vurdering, at der ikke er tale om en overtrædelse af straffeloven, siger vicepolitiinspektør Claus Bardeleben i en pressemeddelelse ifølge DR.

Bataljen mellem de to spillere skulle angiveligt have fundet sted under den interne træningskamp og også bagefter kampen. Du kan læse mere om sagen i artiklen herunder.

Medie: Politiet efterforsker Brøndby-slagsmål

Brøndby IF tager hul på foråret i Superligaen, når de søndag får besøg af AC Horsens på Brøndby Stadion. Der er kick off klokken 18.00, og du kan se kampen på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer