1 min læsningCV efter slagsmål: Det har fået konsekvenser

Brøndbys fodbolddirektør fortæller fredag, at slagsmålet mellem Mathias Greve og Anis Slimane har fået interne konsekvenser.

1 min læsning
Carsten V. Jensen forklarer, at slagsmålet i Brøndby har fået konsekvenser.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby har fået en turbulent optakt til forårssæsonen i Superligaen.

Tirsdag kom det frem, at Anis Slimane og Mathias Greve havde været oppe at toppes under en intern træningskamp i klubben.

Sidenhen har politiet efterforsket sagen. En efterforskning, der angiveligt ikke kommer til at ende i en sigtelse. Men selvom episoden ikke kommer til at få retslige konsekvenser understreger Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen, at den har fået det internt i klubben.

– Det er håndteret internt, og ja, der er en konsekvens, men jeg kommer ikke ind på det, fortalte CV fredag ifølge bold.dk til den fremmødte presse i Brøndby.

– Dem, der var her, ved, at der ikke gik mange sekunder, før Jesper Sørensen havde samlet gruppen, og der blev de enige om, at der ikke er nogle her, der begynder at række ud efter hinanden eller skubber hårdt, fortalte han yderligere.

Desuden var det vigtigt for Brøndby-bossen at understrege, at episoden ikke kun skal handle om Slimane.

– I øvrigt vil jeg gerne lige understrege: Det her handler ikke kun om Slimane. Greve og Slimane var lige gode om det her, fortæller han.

Slagsmål ved intern træningskamp i Brøndby

Ifølge bold.dk kunne han i øvrigt fortælle, at konsekvensen ikke var en udelukkelse fra truppen, når Brøndby åbner forårssæsonen mod AC Horsens søndag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer