2 min læsningBrøndby-direktør inden Superliga-genstart: Vil lande konstruktiv aftale mellem fans og klub

Brøndbys administrerende direktør Ole Palmå håber at lande en aftale med klubbens fans, der skal skabe et stærkt fundament efter utilfredshed som følge af nye investorer.

2 min læsning
Ole Palmå og Brøndby vil lande aftale med fans efter stemningsboykot.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Superligaen sparkes atter i gang fredag aften, hvor AaB og AGF tørner sammen.

Og allerede søndag er der igen Superligabold. Her skal blandt andre Brøndby IF i kamp, når klubben på hjemmebane møder AC Horsens.

Her forventes det, at op imod 20.000 fans vil være at finde på lægterne. Det er dog ikke alle Brøndby-fans der er lige begejstret for tiden, da de stemningsskabende fans for nyligt har meldt ud, at der vil være stemningsboykot.

Stemningsboykottet bunder blandt andet i holdninger og bekymringer i forhold til klubbens nye investorers hensigter med klubben og ønsket om at værne om klubbens identitet og værdier.

Alligevel håber administrerende direktør i Brøndby IF, Ole Palmå, på, at holdet bliver mødt af et gyngende Brøndby Stadion. På klubbens hjemmeside fortæller Palmå, at man fortsat forsøger at løse problematikken mellem klubben og dele af fangrupperingerne.

– Vi er i løbende dialog med Fanafdelingens bestyrelse og har en god proces, hvor der fra alles side bliver arbejdet konstruktivt henimod en mulig aftale mellem fans og klub.

– Det er vores håb, at vi med en aftale kan skabe et stærkt fundament, som vi alle sammen kan stå på mål for i fremtiden.

Efter Maxsø-afgang: Her er Brøndbys nye anfører

Ole Palmå glæder sig til på søndag og sender slutteligt en opfordring til klubbens fans:

– Der er i disse dage rigtig meget debat på tværs af fans og fangrupper, og derfor vil jeg gerne afslutningsvis opfordre til, at man til kampen på søndag husker den gode tone og viser respekt over for hinanden og for de mange forskellige holdninger og synspunkter, der er.

Kampen mellem Brøndby og Horsens fløjtes op søndag klokken 18:00 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Se interview med Brøndbys nye cheftræner Jesper Sørensen, hvor han blandt andet fortæller om, at Brøndby IF skal tilbage og være en magtfaktor i Danmark i videoen herunder

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer