2 min læsningBekræftet: Quatarsk sheik har sendt bud på Manchester United

Sheikh Jassim Bin Hamad Al Thani bekræfter fredag aften, at han har sendt et officielt bud på 100 procent af aktierne i Manchester United.

2 min læsning
Sheikh Jassim Bin Hamad Al Thani bekræfter fredag aften, at han har sendt et officielt bud på 100 procent af aktierne i Manchester United.
Foto: Sheikh Jassim Bin Hamad Al Thani bekræfter fredag aften, at han har sendt et officielt bud på 100 procent af aktierne i Manchester United.

Der har et stykke tid svirret rygter om seriøs interesse fra Qatar i at købe Manchester United.

Nu viser det sig, at rygterne har talt sandt.

Fredag aften har Sheikh Jassim Bin Hamad Al Thani i en pressemeddelelse bekræftet, at han har sendt et officielt bud på Manchester United.

– Sheikh Jassim Bin Hamad Al Thani bekræfter i dag hans bud på 100 procent af Manchester United Football Club, indledes meddelelsen med.

– Buddet har til formål at bringe klubben tilbage til dens tidligere storhedstid både på og udenfor banen, og – allervigtigst – vil forsøge at placere fansene i hjertet af Manchester United Football Club igen, meddeles der yderligere.

Pressemeddelelsen informerer også om, at overtagelsen kommer til at være fuldstændig gældfri gennem sheikens Nine Two Foundation, som vil komme til at smide mange penge i klubbens trupper, træningscentre, Old Trafford og infrastrukturen omkring, fan-oplevelsen og fællesskaberne, klubben støtter.

Medie: Spidskandidat til United-ejerskabet tvivlsom

Buddet kommer på sidste dagen for mulighed for at sende bud på ejerskabet, efter klubbens nuværende ejere, Glazer-familien, satte klubben til salg i november sidste år.

Flere øvrige prominente navne har også udtrykt deres interesse for et opkøb af Manchester United. Heriblandt både Elon Musk, som ejer Tesla, og den britiske milliardær Sir Jim Ratcliffe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer