2 min læsningIsaksen går efter A-landsholdet: Føler jeg har noget, ikke mange har

Gustav Isaksen har stadig sin første A-landsholdsudtagelse til gode, men Midtjylland-stjernen føler, at han har noget at bidrage med, som kan åbne døren til Hjulmands trup.

2 min læsning
Gustav Isaksen går efter sin første landsholdsudtagelse.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Video og interview: Mathias Blohm

19 kampe og syv mål.

Det er, hvad Gustav Isaksen står noteret for på det danske U21-landshold, for hvem FC Midtjylland-stjernen blandt andet var en stor profil under U21-EM i 2021.

Alligevel har danskeren stadig sin første A-landsholdsudtagelse til gode, selvom han flere gange har været en af boblerne til at komme med til samling med de største danske stjerner.

Selvom det senest endte med, at den 21-årige offensivspiller skulle blive hjemme i Danmark under VM-slutrunden i Qatar, ser danskeren alligevel, at der kunne være en plads til ham på holdet.

– Selvfølgelig ville jeg gerne have været med, fordi jeg føler, jeg har noget at bidrage med, og jeg føler, jeg har noget, som ikke mange har, fortæller danskeren i et interview til campo.dk.

Den næste landsholdssamling venter i marts, hvor det danske landshold tager imod Finland i Parken og skal en tur til Kasakhstan i kvalifikationen til EM.

Du kan se hele interviewet med Isaksen i videoen øverst i artiklen.

Åh nej: Mirakel-sejr gled ud af hænderne på FC Midtjylland i sidste sekund

To kampe, som Isaksen selvfølgelig håber på at komme med til, men han er også klar over, at det kræver, at han viser sig flot frem i de få Superliga-runder, der går forud for.

– Så skal jeg i hvert fald gøre det rigtig godt i de 6-7 kampe, man har inden det. Så der skal jeg ramme mit topniveau i stort set alle kampe. Så det stiler jeg imod, siger han.

Gustav Isaksen får første mulighed for at vise sig frem for Kasper Hjulmand, når han og FC Midtjylland sparker forårssæsonen igang på mandag med et midtjysk rivalopgør mod Viborg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer