1 min læsningBrøndby-boss med opmuntrende skadesnyt: To profiler på vej tilbage

Brøndby-træner, Jesper Sørensen, kommer med positive meldinger Rasmus Lauritsens og Henrik Heggheims skadessituation.

1 min læsning
Jesper Sørensen giver positivt nyt om Lauritsen og Heggheim.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby åbner deres forårskampagne i Superligaen mod AC Horsens søndag.

Og forud for opgøret kommer klubbens cheftræner, Jesper Sørensen, nu med en positiv skadesopdatering for klubben fra vestegnen.

Både Rasmus Lauritsen og Henrik Heggheim har siddet ude med skader, men nu er der altså positive meldinger om de to profilers situation.

Rasmus Lauritsen har døjet med læg-problemer og har slet ikke været i spil i træningskampene på Brøndbys træningslejr i Portugal – men danskeren er på vej tilbage.

– Jeg kan fortælle, at det begynder at se rigtig fint ud. Han er med i fuld træning nu, og det ser bedre og bedre ud, fortæller Jesper Sørensen til bold.dk. Han ville dog ikke røbe, om Lauritsen er i spil til kampen mod Horsens.

Henrik Heggheim har derimod været i spil i træningskampene, men pådrog sig en skade under Brøndbys kamp mod Halmstad. Skaden er dog af mindre alvorlighed end først antaget.

Brøndby-direktør inden Superliga-genstart: Vil lande konstruktiv aftale mellem fans og klub

– Henrik så det skidt ud med, da han gik ud med en skade mod Halmstad, men han træner også med igen. Han træner ikke med bolden endnu, men det ser ud til at gå bedre med ham, og det er kun positivt, oplyser cheftræneren.

Om Lauritsen er med for Brøndby finder vi ud af søndag, når Superligabolden igen ruller på Brøndby Stadion klokken 18:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer