1 min læsningFCK-profil tror på mesterskabet: Vi er små favoritter

Trods et hul på otte point op til FC Nordsjælland på Superligaens førsteplads, er Lukas Lerager alligevel ikke bange for at kalde FCK for favoritter til mesterskabet.

1 min læsning
Lukas Lerager er ikke bleg for at kalde FCK favoritter til Superliga-titlen.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

F.C. København har et hul, der skal lukkes, hvis de skal forsvare deres titel som danske mestre i 2022/23-sæsonen.

De forsvarende mestre har otte point op til FC Nordsjælland på Superligaens førsteplads og en noget ringere målscore end nordsjællænderne.

På trods af hullet til op til duksepladsen er Lukas Lerager dog ikke bleg for alligevel at kalde FCK for små favoritter til at generobre det danske mesterskab.

FCK-midten udpeger blandt andet de to indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland som hovedargumentet for, hvorfor mesterskabet stadig er indenfor rækkevidde.

– Selvfølgelig har vi et efterslæb, men jeg synes, vi er en lille favorit, selv om der er et hul derop. Vi har to indbyrdes kampe mod dem, og der kan man hente ekstremt meget, og så bliver det erfaringen til sidst, der kommer til at gøre det, fortæller Lerager til bold.dk.

Og den erfaring mener danskeren, at F.C. København besidder nok af til at kunne afgøre det i sidste ende.

– Vi skal vise en solid defensiv og være lidt mere dominerende, og så har vi erfaringen, når det spidser til. Det er det, der bliver afgørende for foråret, understreger han.

Ny FCK’er: Jeg er faldet godt til

F.C. København indleder forårssæsonen i morgen, når de skal på besøg på JYSK Park og byde Silkeborg op til dans.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer