2 min læsningMedie: Spidskandidat til United-ejerskabet tvivlsom

De nuværende ejere i Manchester United, The Glazers, har sat klubben til salg. Lige nu er der fem seriøse kandidater, men en af dem synes, at der er noget som ikke spiller.

2 min læsning
Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United er i gang med en seriøs ombygning under Erik Ten Hag.

I skrivende stund indtager man en tredjeplads i Premier League, mens Carabao Cup-trofæet er inde for rækkevidde, når United møder Newcastle i finalen.

Det kan ikke mærkes sportsligt, men ejerne af Manchester-klubben, The Glazers, er i færd med at sælge sin andel i ‘The Red Devils’, og dermed er ejerskabet på højkant.

En af de helt store kandidater til at overtage klubben, er engelske Sir Jim Ratcliffe. Helt fra barnsben har han været stor United-fan, og han skulle være favoritten blandt United-tilhængerne, af de fem kandidater til ejerskabet, som inkluderer investorer fra Qatar, Saudi-Arabien og USA.

Men der skulle angiveligt være opstået noget tumult i forhandlingerne. Ifølge Foot Mercato skulle der være nogle barrierer, der gør, at Ratcliffe måske ikke længere er spidskandidat blandt investorerne.

Ifølge mediet skulle det være prisen den er galt med. Ratcliffe er ikke villig til at møde The Glazers’ vurdering af Manchester United på seks milliarder dollars, svarende til knap 42 milliarder kroner, da han ‘kun’ vil slippe fire milliarder dollars.

Om Glazers er villige til at forhandle om prisen meldes der intet om, men Ratcliffe har allieret sig med to af de største finansinstitutter, JP Morgan og Goldman Sachs, der skal supplere med finansielle råd, så han kan sætte sig selv i en mere gunstig position.

Medie: Manchester United-ejer i samtaler med potentielle investorer – sigter efter snarligt salg

Manchester United skal igen koncentrere sig om det sportslige, når de søndag gæster Leeds United. Kampen starter klokken 15:00 og den kan ses på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer