1 min læsningRygterne genopstår: Mbappé kan forlade PSG næste sommer

Kylian Mbappé skrev sidste år under på en kontraktforlængelse i PSG, men det betyder ikke, at stjernen ikke kan forlade den franske hovedstad.

1 min læsning
Kylian Mbappé er PSG-spiller, men det kan ændre sig allerede i sommeren 2024, hvor han har mulighed for at komme ud af sin kontrakt.
Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Real Madrid gik hårdt efter ham sidste år, men denne sommer forholder de sig i ro.

Transfersagaen der omhandler Kylian Mbappé og den spanske kongeklub så ud til at være lagt i graven, da den franske landsholdsstjerne i maj sidste år underskrev en kontraktforlængelse.

Nu blusser rygterne atter op, og de kan materialisere sig allerede inden Mbappés kontraktudløb i 2025.

Ifølge spanske Sport har Mbappé nemlig en klausul i sin kontrakt, der giver ham mulighed for at forlade PSG kvit og frit allerede i sommeren 2024 – ét år før kontraktudløb.

Det spanske medie mener at vide, at både Mbappé og Real Madrid ser en transfer denne sommer som urealistisk, og derfor har Bernabeu-klubben altså angiveligt valgt at slå koldt vand i blodet.

PSG med udmelding om Mbappé-skade – ude af Bayern-brag

Gør de det, har de forsvarened spanske mestre så også mulighed for at erhverve sig verdens – måske – bedste fodboldspiller uden at skulle betale en transfersum.

Kylian Mbappé menes at være cirka 180 millioner euro – 1,35 milliarder kroner – værd, og selv for Real Madrid vil en besparelse i den størrelsesorden være værd at tage med.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer