1 min læsningPSG med udmelding om Mbappé-skade – ude af Bayern-brag

Kylian Mbappé blev i onsdagens opgør mod Montpellier skadet og måtte udgå af kampen. Nu er skaden blevet analyseret og han er ude i tre uger.

1 min læsning
Kylian Mbappé sidder ude i tre uger med en skade.
Foto: Sylvain Thomas/AFP/Ritzau Scanpix

Et slag for PSG.

Så kort kan det siges, når snakken falder på den lårskade til Kylian Mbappé, som han pådrog sig i onsdagens sejr over Montpellier, hvor han humpende lod sig udskifte med 21 minutter tilbage.

Onsdag har Paris Saint-Germain så meldt ud, at de må undvære den franske stjerne i tre uger. Det betyder, at han dermed misser klubbens Champions League-brag mod Bayern München den 14. februar.

Pariserne håbede, at det blot var et slag, men efter diverse tests står det nu klart, at Mbappé er nødt til at se til fra sidelinjen i den nærmeste fremtid.

Mbappé var ikke den eneste fra PSG, der måtte udgå skadet fra kampen. Samme skæbne ramte Sergio Ramos. Hans situation er der dog endnu ikke klarhed over.

Bekræftet: Varane stopper på landsholdet

I denne sæsons Champions League har den 24-årige franskmand indtil videre været brandvarm foran kassen. Det er blevet til syv mål i seks kampe. En statistik han nu må vente lidt på at udbygge yderligere.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer