1 min læsningMedie: Manchester United-ejer i samtaler med potentielle investorer – sigter efter snarligt salg

United-ejer har holdt møde med en række potentielle købere i Qatar, og der sigtes angiveligt efter et fuldt salg af klubben i den nærmeste fremtid.

1 min læsning
Glazer-familien overvejer at droppe salg af Manchester United.
Manchester United logo

Manchester United-ejerne udforsker ‘strategiske alternativer’, der potentielt set kan resultere i et regulært salg af klubben.

Det offentliggjorde klubben i løbet af november måned.

I den forbindelse rejste klubbens medejer, Avram Glazer, forleden til Qatar, hvor han angiveligt har haft samtaler med potentielle investorer fra blandt andet Saudi-Arabien og Qatar.

Det skriver sportsmediet The Athletic.

Sidste onsdag fortalte Avram Glazer til The Athletic, at salgsprocessen ‘skrider planmæssigt frem’.

– Det er ikke nødvendigvis et salg af klubben, det er en proces, og vi går videre med processen, så vi får at se, hvad der sker. Det er opdateringen, det er processen, og processen fortsætter.

Arten af ​​samtalerne mellem Glazer og de forskellige grupper, han har mødt i Doha i Qatar, er ikke klar. Mediet skriver dog, at de typisk inviterede til VIP-sektionen ved VM i Qatar, hvor møderne har fundet sted, er fra enten den qatarske stat, FIFA eller andre kommercielle partnere.

Erik ten Hag om potentielt salg af Manchester United: Derfor er det en god idé

Mediet skriver derudover, at The Raine Group, der fungerer som Uniteds eksklusive finansielle rådgiver, sigter mod et fuldt salg af klubben i første kvartal af 2023 til en pris mellem £6 milliarder og £7 milliarder – svarende til en pris på mellem 51 og 60 millarder kroner.

Manchester United og Raine Group kommenterede ikke på historien, da de blev kontaktet af The Athletic.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer