2 min læsningOfficielt: Brøndby forventer stort underskud i 2023

Superligaklubben Brøndby IF melder torsdag, at man forventer et stort underskud på mellem 50 og 90 millioner kroner i 2023.

2 min læsning
Superligaklubben Brøndby har udlejet forsvarsspilleren Henrik Heggheim til Oslo-klubben Vålerenga.

Superligaklubben Brøndby IF har torsdag aften offentliggjort klubbens forventninger til regnskabsåret 2023.

Og her forventer man, at man lander på et underskud af den større slags. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Det er nemlig forventningen, at man ender med et underskud i størrelsesordenen på 50-90 millioner kroner.

På klubbens hjemmeside forklarer man, at det ovennævnte underskud forventes som følge af, at man har et strategisk ønske om at styrke den sportslige sektor fremadrettet.

Desuden har klubbens præstationer i diverse turneringer samt klubbens aktivitet på transfermarkedet en væsentlig betydning for årsresultatet, som derfor er behæftet med usikkerhed.

Bestyrelsesformand i Brøndby IF, Jan Bech Sørensen, sætter i samme forbindelse nogle perspektiver på torsdagens udmelding:

Brøndby indfører nye tiltag overfor ballademagere

– Vi har en ambition om, at vi som klub igen kontinuerligt skal spille med i toppen af dansk fodbold og række ud efter europæiske gruppespil, og derfor fortsætter vi i 2023 vores investeringer i den sportslige sektor.

– Vores ambitioner afspejles derfor i forventningerne til 2023 regnskabsåret, hvor vi bygger ovenpå det stærke fundament, vi står på. Det er en strategisk beslutning at foretage disse investeringer for at give os selv de bedst mulige forudsætninger for, at vi i årene der kommer lykkedes med vores sportslige ambitioner.

Jan Bech Andersen fortæller desuden, at han mener, at Brøndby i dag har en konkurrencedygtig trup med en ny cheftræner og en stærk talentafdeling.

Og selvom klubben i skrivende stund er placeret som nummer ti i Superligaen, så har man fortsat en stor optimisme og tro på, at den nuværende trup.

Ny Brøndby-stopper om at skulle løfte arven efter Maxsø: Forkert at se sådan på det

Hør Brøndbys nye cheftræner, Jesper Sørensen, sætte nogle ord på sine tanker om den kommende tid i Brøndby i videoen herunder

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer