2 min læsningBrøndby indfører nye tiltag overfor ballademagere

Brøndby IF oplyser, at klubben indfører en række tiltag i forbindelse med billetsalg til udekampe. Det sker for at undgå optøjer til kampene, som i efteråret betød flere kampe uden tilskuere.

2 min læsning
Fremover står Brøndby IF for salget at billetter til duebanekampe.
Arkivfoto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix.

Brøndby IF skal selv stå for salget af billetter til udekampe.

Det er et blandt flere tiltag, som klubben har valgt at indføre for at komme ballademagere til livs, når man spiller væk fra Brøndby Stadion, oplyser klubben på sin hjemmeside.

Nyheden kommer ovenpå en række kampe i efteråret blev spillet uden Brøndby-fans på tilskuerrækkerne til udekampe på grund af optøjer. Det er altså de tomme udebaneafsnit, som klubben håber at fylde med de nye tiltag.

– Et af de initiativer, vi nu indfører, er, at vi fremadrettet selv kommer til at stå for billetsalget til vores udebaneafsnit. Det betyder helt konkret, at ved billetkøb til udebaneafsnittet vil hver billet være personlig med påtrykt navn, og billed-id vil skulle fremvises inden visitering og adgang til udebaneafsnittet, siger sikkerhedschef i Brøndby IF, Mickel Lauritsen, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Ved billetkøb vil hver enkelt billet krydstjekkes med vores karantænelister, ligesom det allerede er tilfældet i dag på hjemmebane.

Brøndby og F.C. København er enige: Fans skal tænke sig om

Vestegnsklubben har brugt de seneste måneder på at tage rundt og besøge klubber i landet for at se faciliterne nærmere og for at præsentere samarbejdsforslaget. Inititativet er blevet taget vel imod, fortæller sikkerhedschefen.

– De øvrige klubber har helt generelt taget godt imod vores forslag og er klar til at arbejde sammen med os i forhold til at sikre vores afsnit og sørge for, at kampene bliver afviklet så godt som muligt, siger Mickel Lauritsen og fortsætter:

– Det er alt sammen en omkostning, som vi tager på os, men vi gør det, da vi ønsker at undgå at stå i en situation igen, som den vi stod med i efteråret, samtidig med vi ser det som en mulighed for at skabe de bedst mulige rammer for vores fans.

Bekræftet: Ny pulje skal forbedre sikkerheden på de danske stadions

Første kamp, hvor det nye tiltag bliver taget i brug, er opgøret mod FC Midtjylland i Herning den 27. februar. Der er kick off klokken 19.00 på MCH Arena.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer