International Fodbold

Real Madrid spiller sig i finalen ved klub-VM

Real Madrid mødte onsdag aften Al-Ahly ved verdensmesterskabet for klubhold.

Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

Real Madrid spillede sig onsdag aften et skridt nærmere deres næste trofæ.

Det gjorde de, da de besejrede Al-Ahly fra Egypten med 1-4 med mål scoret af Vinicius Júnior, Federico Valverde, Rodrygo Goes og Sergio Arribas.

Et resultat, som betyder, at Madrid-klubben skal møde saudi-klubben Al-Hilal FC på lørdag, når turneringens finale finder sted i Marokko.

Turneringen er kendt for at de bedste klubber fra hvert kontinent tørner sammen – fra Europa sendes Champions League-vinderen fra sidste sæson.

Her besejrede Real Madrid ‘The Reds’ fra Liverpool med 3-1 og kvalificerede sig altså dermed til verdensmesterskaberne for klubhold.

Champions League-vinderholdet træder direkte ind i turneringens semifinale, og aftens kamp var dermed Real Madrids første ved klub-VM.

I alt består turneringen af otte hold, hvor dagens modstandere for Real Madrid, ellers havde haft en god turnering. Al-Ahly trådte ind i turnerings første runde og har besejret både Auckland City og Seattle Sounders.

Medie: Real Madrid vil tilbyde Modric ny kontrakt – men også et ultimatum

Det er 13 år siden, at en klub uden for Europa har vundet turneringen. Dengang var det Corinthians fra Brasilien, der overraskende besejrede Chelsea i finalen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P