1 min læsningMedie: Real Madrid vil tilbyde Modric ny kontrakt – men også et ultimatum

Ifølge et kroatisk medie er Real Madrid klar til at tilbyde Luka Modric en ny kontrakt - men de har et krav, som kan få konsekvenser for kroatens landsholdskarriere.

1 min læsning
Real Madrid vil angiveligt have, at Luka Modric skal stoppe på landsholdet, hvis de skal tilbyde ham en ny kontrakt.
Foto: Pablo Morano/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

37 år og stadig en af verdens bedste midtbanespillere.

Luka Modric er om nogen beviset på, at alder bare er et tal. Og derfor er Real Madrid angiveligt også villige til at smide en ny kontrakt efter kroaten.

Men han bliver ikke yngre – og det er Los Blancos også bevidste om. Derfor er forlængelsestilbudet heller ikke uden forbehold. Faktisk kommer kontrakten eftersigende med et tilhørende ultimatum, som kan få konsekvenser for Modric’ landsholdskarriere.

Ifølge det kroatiske medie Sportske Novosti skulle Real Madrid nemlig have det ufravigelige krav, at Luka Modric ikke længere må repræsentere det kroatiske landshold.

Mediet mener også at vide, at Modric får lov at spille med, når Kroatien skal spille UEFA Nations League i juni, hvor de ternede kroater møder Holland i semifinalen.

Modric er anfører på landsholdet og har repræsenteret sit land hele 162 gange. Han har tilmed flere gange udtalt, at han vil spille på landsholdet, så længe han kan.

Xavi trods forspring på otte point: Real Madrid er stadig favoritter

Landsholdsanføreren har kontraktudløb med Real Madrid allerede denne sommer, og kan derfor forhandle frit med udenlandske klubber.

Ancelotti og co. er dermed ved at have travlt, hvis de vil binde kroaten til klubben i længere tid end til sommer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer