1 min læsningXavi trods forspring på otte point: Real Madrid er stadig favoritter

FC Barcelonas cheftræner Xavi mener, at Real Madrid stadig er favoritter til at vinde LaLiga.

1 min læsning
Xavi mener, at Real Madrid fortsat er favoritter.

Otte point.

Det er den aktuelle forskel fra FC Barcelona på LaLigas førsteplads og ned til Real Madrid på andenpladsen.

Senest sejrede FC Barcelona med 3-0 over Sevilla søndag, mens Real Madrid tabte 1-0 ude mod Mallorca.

Til trods for forskellen på de otte point, mener FC Barcelonas cheftræner, Xavi, at Real Madrid fortsat er favoritter til at vinde LaLiga. Det fortæller han til Sport i kølvandet på sejren over Sevilla.

– Det var en nøglekamp, fordi holdene under os havde tabt. Real Madrid er otte point efter os, og selvom det stadig er tidligt, så er det en vigtig afstand.

– Jeg ved ikke, om vi er det mest pålidelige hold i ligaen. Vi er inde i en god periode, men det kan hurtigt ændre sig. Vi kan ikke slappe af.

– Madrid kan slå alle hold, og de mangler fortsat at komme til Camp Nou. Næste kamp skal vi til et stadion, hvor Madrid tabte (Villarreal, red.). Alle kampe kommer til at være en krig, og det er ikke slut endnu.

– Jeg ser os ikke som favoritter, men mere som kandidater. Favoritten er stadig Real Madrid, som er de forsvarende mestre i både LaLiga og Champions League, lyder det fra Xavi.

18 sekunder gjorde forskellen: Barca-appel afvist af FIFA

FC Barcelona møder Villarreal ude søndag den 12. februar.

Fire dage senere, torsdag den 16. februar, tager den catalanske storklub imod Manchester United hjemme på Camp Nou i Europa League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer