1 min læsningHelenius er atter kampdygtig: Har haft godt af at komme på græs

Nicklas Helenius har døjet med en skade efter sit skifte til AaB, men nu er danskeren kampdygtig igen og skal efter planen allerede i kamp igen på mandag.

1 min læsning
Nicklas Helenius er igen kampdygtig for AaB.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Nicklas Helenius er tilbage.

Danskeren har ellers døjet med problemer i baglåret siden i sidste uge, men skaden har vist sig at være mindre alvorlig.

I hvert fald er danskeren nu igen kampdygtig og ifølge Nordjyske er det planen, at han allerede på mandag skal have 45 minutter i benene i nordjydernes træningskamp mod Songdal.

Ifølge danskeren selv bøvler hen ikke længere med baglåret, og selvom der stadig er skavanker andre steder, er han glad for endelig at være på banen igen.

– Baglåret mærker jeg ikke noget til, og lad os bare sige det sådan, at jeg har haft rigtig godt af at komme på græs. Knæet er der lidt med, men jeg kan spille, og jeg glæder mig til at komme i kamp, siger han til Nordjyske.

Den tidligere Silkeborg-bomber ser frem til kampen, som, han håber, holdet kan vise gode takter i.

– For mit eget vedkommende har jeg mest fokus på, at vi skal have en god præstation og gerne en sejr, fortæller han.

Thelander tilbage i AaB: Vil opbygge en vinderkultur

AaB tabte for nylig 2-1 mod IK Sirius i en træningskamp og skal altså på ny forsøge at spille sig i form inden Superligaens start i midten af februar, når de mandag spiller træningskamp mod Songdal.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer