2 min læsningThelander tilbage i AaB: Vil opbygge en vinderkultur

Rasmus Thelander er igen tilbage i AaB, og her vil han gøre sit for at opbygge en vinderkultur, der i sidste ende vil lede til flere sejre.

2 min læsning
Rasmus Thelander AaB Superligaen
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Efter blot et halvt år i ungarske Ferencváros er Rasmus Thelander igen klar til at trække i AaB-trøjen.

Her skal han hjælpe de hårdt prøvede nordjyder med at kæmpe sig ud af sølet, hvor klubben lige nu har syv point op til de nærmeste konkurrenter over nedrykningsstregen.

Og det handler først og fremmest om at få opbygget en vinderkultur i klubben, gå ned i de mindste detaljer og forbedre sig.

I et interview med campo.dk sætter den 31-årige stopper nogle perspektiver på det arbejde, som han blandt andet kan bidrage med frem mod og i løbet af forårssæsonen.

– Jeg synes, at der er et stort potentiale i klubben. Jeg har selvfølgelig en tro på, at vi kan gøre det her sammen (overleve red.). En tro på, at det kan lade sig gøre.

– Jeg synes, at vores trup er stærk. Den er også stærk nok. Men det er jo ikke det, der kan gøre det alene. Det arbejder vi på. At opbygge en vinderkultur og gå i detaljerne med alle de ting, der i sidste ende skal være med til at give os sejre.

Rasmus Thelander AaB vinderkultur
AaB’s Rasmus Thelander får rødt kort i 3F Superliga-kampen mellem AaB og Brøndby IF på Aalborg Portland Park, søndag den 15. maj 2022. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

– Vi alle hver især skal presse hinanden i hver eneste træning og øvelse. Vi skal gå op i at vinde. Være nysgerrige på detaljen og på, at vi som hold forbedre os. Det tror jeg meget på kan bringe os længere.

AaB har siden Superligaen gik på vinterpause spillet fire træningskampe. Her er det blot blevet til to uafgjorte resultater og to nederlag. Der venter fortsat en enkelt træningskamp mod norske Sogndal den 6. februar, før Superliga-bolden igen ruller for AaB den 17. februar.

Her venter et opgør mod AGF, før det gælder de fire resterende kampe i Superligaens grundspil mod henholdsvis F.C. København, FC Midtjylland, OB og Randers FC.

Se hele campo.dks interview med Rasmus Thelander i videoen øverst i artiklen

Helenius: Der mangler AaB-DNA

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer