International Fodbold

Bekræftet: Varane stopper på landsholdet

Raphael Varane bekræfter torsdag, at han har besluttet sig for at indstille sin landsholdskarriere på det franske landshold i en alder af blot 29 år.

Raphael Varane har torsdag bekræftet, at han indstiller landsholdskarrieren på det franske landshold.

Det gør han i et opslag på Instagram.

Der blev tidligere på dagen skrevet om, at Raphael Varane skulle føle sig nedslidt både fysisk og mentalt, og at han samtidig har et ønske om at kunne bruge mere tid med sin familie, hvilket altså skulle være de primære årsager bag beslutningen.

– At repræsentere vores store land i et årti har været noget af ​​det største i mit liv. Hver gang jeg har båret denne specielle blå trøje, følte jeg en enorm stolthed.

– Pligten til at give alt, spille med mit hjertet og vinde, hver gang vi går ind på banen. Jeg har tænkt på det i flere måneder og besluttede, at det var det rigtige tidspunkt for mig at trække mig tilbage fra international fodbold, skriver den 29-årige midtstopper.

Han takker desuden landstræner Didier Deschamps, holdkammeraterne og de franske fans, samtidig med at han kigger tilbage på nogle af de største øjeblikke med det franske landshold i sit opslag.

Bombe i franske medier: Landsholdsstjerne indstiller karrieren – ikke engang fyldt 30

Raphael Varane fik sin debut for det franske landshold mod Georgien tilbage i marts 2013.

Sidenhen er det blevet til 93 landskampe for ‘Les Bleus’, hvor han blandt andet var med til at vinde VM-trofæet i 2018.

Raphael Varanes kontrakt med Manchester United løber frem til sommeren 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P