Premier League

Haalands agent er ikke i tvivl: Han er en milliard euro værd!

Efter Mino Raiolas død sidste år overtog Rafaela Pimenta superagentens klienter, som blandt andet inkluderer Erling Haaland - og hun tøver ikke med at værdisætte sin norske guldfugl.

Ifølge Erling Haalands agent er nordmanden 1 milliard euro værd.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Tirsdag slog Chelsea engelsk transferrekord, da de hentede den argentinske verdensmester Enzo Fernandez til klubben.

Efter længere tids tovtrækkeri endte prisen på Benficas guldfugl på 900 millioner danske kroner. En pris som overgik de 842 millioner, som Manchester City i 2021 betalte for engelske Jack Grealish.

Men spørger du Erling Haalands nyligt ansatte agent, Rafaela Pimenta, så kan hendes norske juvel komme til at sprænge Fernandez’ rekord meget snart. Hendes værdisættelse af Haaland tidobler nemlig den pris, Chelsea har betalt for argentineren.

I et interview til det spanske medie AS vurdere hun nemlig Erling Haalands værdi som værende højere, end man overhovedet kan forestille sig.

– For mig at se, så er Haaland en milliard euro (næsten 7,5 milliarder kroner) værd. Der er måske ikke nogen, der kommer til at betale det for ham, men han har potentialet til det, når han ankommer til en klub, forklarer hun til mediet.

Hun understreger desuden, at hendes værdisættelse i sidste ende også inkluderer nogle af de ting, Erling Haaland bringer til klubben. For eksempel er fans, resultater, digitalt indhold og sponsorer også en del af hans værdi.

– Jeg ved, at ingen vil betale 700 millioner euro for en spiller, men jeg står fast på, at den værdi Erling tilføjer, når han ankommer i en klub er enorm og minimum på en milliard.

Officielt: Chelsea henter argentinsk VM-helt i ny transferrekord

Haaland skiftede fra Borussia Dortmund til Manchester City i sommeren 2022 for et beløb, der angiveligt ligner 60 millioner euro.

Ifølge fodbolddatabasen Transfermarkt ligger Haaland lige nu på en markedsværdi på 170 millioner euro – eller lige over 1,2 milliarder kroner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P