1 min læsningOfficielt: Chelsea henter argentinsk VM-helt i ny transferrekord

Chelsea har jagtet og jagtet - og nu er det så endelig lykkedes. Således kan Chelsea præsentere Enzo Fernández som seneste tilføjelse til truppen.

1 min læsning
Chelsea henter Enzo Fernández.
Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Siden VM-finalen mellem Argentina og Frankrig blev fløjtet af, har Chelsea været varme på Benficas Enzo Fernández.

Således er den 22-årige argentiner over flere omgange blevet rygtet til de blå fra London. Men selvom det forlød, at Fernández var interesseret i en transfer, så var det en noget anden sang fra hans klub, Benfica.

Benfica har nemlig ikke været interesseret i at lade argentineren gå og krævede en stor pose penge for, at en handel kunne komme på tale. Og nu er den portugisiske storklub så endelig lykkedes med, at lokke den store pengepung frem hos Chelsea.

Således er det nu bekræftet, at Enzo Fernández fremover kan kalde sig for Premier League- og Chelsea-spiller.

Det oplyser Benfica i en pressemeddelelse.

Her har han angiveligt skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2031 – endnu en “Chelsea-special” i dette transfervindue.

Handlen bliver ifølge Benficas oplysninger den dyreste nogensinde i Premier League.

Således skulle Chelsea have fundet 121 millioner euro frem, svarende til 900 millioner kroner.

Den tidligere rekord fandt sted i 2021, da Manchester City angiveligt betalte 100 millioner pund, svarende til lidt mindre end 850 millioner kroner, for at hente Jack Grealish til klubben fra Aston Villa.

Officielt: Arsenal snupper Chelsea-profil

Enzo Fernandez nåede blot at tilbringe et halvt år i Benfica, som han skiftede til fra argentinske River Plate i sommer.

Netop River Plate må også juble over handlen, da klubben efter sigende tjener lidt mere end 220 millioner kroner grundet en videresalgsklausul.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer