2 min læsningOfficielt: FC Midtjylland henter angriber i Israel

FC Midtjylland har i dette transfervindue solgt både Anders Dreyer og Evander, men nu er der nyt blod på vej til den midtjyske offensiv.

2 min læsning
FC Midtjylland har styrket offensiven med tilgangen af den svenskfødte Kosovo-spiller Astrit Selmani i israelsk Hartem Beer Sheva.
Foto: Tt News Agency/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter bare et halvt år i israelsk fodbold, vender han hjem til skandinavisk fodbold.

FC Midtjylland henter 25-årige Astrit Selmani, der er født i Sverige, men er landsholdsspiller for Kosovo.

Den 184 centimeter høje Selmani har repræsenteret flere forskellige svenske klubber, men senest spillede han i Stockholm-klubben Hammarby fra januar 2021 til sommeren 2022, hvor turen gik til Israel.

I FC Midtjylland har Selmani skrevet under på en lejeaftale for resten af sæsonen. FC Midtjylland har dog sikret sig en købsoption, så de til sommer kan gøre skiftet permanent.

– Astrit er en dygtig presspiller, som besidder en enorm aggressivitet. Han indeholder mange af de klassiske FCM-dyder, og han skal være med til at gøre vores udtryk endnu tydeligere, siger sportschef Svend Graversen og fortsætter:

Vanvittigt: FCM sælger forsvarsspiller til Sporting

– Han har samtidig en tilstedeværelse i boksen, som kan blive værdifuld for os. Han bringer en ny dimension i offensiven. Astrit figurerede højt i Smartodds-systemet, da han spillede i Hammarby, og med ham får vi en spændende angriber, der skal konkurrere med Frederik Heiselberg og Júnior Brumado.

Astrit Selmani er født i Malmö, men det er kun som ungdomsspiller, at han har repræsenteret den skånske bys klub i Allsvenskan.

Til gengæld spillede han i sæsonerne 2021 og 2022 for Stockholm-klubben Hammarby, hvor det i alt blev til 39 ligakampe med 11 mål til følge.

Netop i Hammarby var Selmani holdkammerat med danskerne Mads Fenger, Jeppe Andersen og Bjørn Paulsen. Faktisk er Fenger den spiller, som Selmani har spillet flest kampe med i sin karriere.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer