3F Superligaen

Officielt: FC Midtjylland henter angriber i Israel

FC Midtjylland har i dette transfervindue solgt både Anders Dreyer og Evander, men nu er der nyt blod på vej til den midtjyske offensiv.

FC Midtjylland har styrket offensiven med tilgangen af den svenskfødte Kosovo-spiller Astrit Selmani i israelsk Hartem Beer Sheva.
Foto: Tt News Agency/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter bare et halvt år i israelsk fodbold, vender han hjem til skandinavisk fodbold.

FC Midtjylland henter 25-årige Astrit Selmani, der er født i Sverige, men er landsholdsspiller for Kosovo.

Den 184 centimeter høje Selmani har repræsenteret flere forskellige svenske klubber, men senest spillede han i Stockholm-klubben Hammarby fra januar 2021 til sommeren 2022, hvor turen gik til Israel.

I FC Midtjylland har Selmani skrevet under på en lejeaftale for resten af sæsonen. FC Midtjylland har dog sikret sig en købsoption, så de til sommer kan gøre skiftet permanent.

– Astrit er en dygtig presspiller, som besidder en enorm aggressivitet. Han indeholder mange af de klassiske FCM-dyder, og han skal være med til at gøre vores udtryk endnu tydeligere, siger sportschef Svend Graversen og fortsætter:

Vanvittigt: FCM sælger forsvarsspiller til Sporting

– Han har samtidig en tilstedeværelse i boksen, som kan blive værdifuld for os. Han bringer en ny dimension i offensiven. Astrit figurerede højt i Smartodds-systemet, da han spillede i Hammarby, og med ham får vi en spændende angriber, der skal konkurrere med Frederik Heiselberg og Júnior Brumado.

Astrit Selmani er født i Malmö, men det er kun som ungdomsspiller, at han har repræsenteret den skånske bys klub i Allsvenskan.

Til gengæld spillede han i sæsonerne 2021 og 2022 for Stockholm-klubben Hammarby, hvor det i alt blev til 39 ligakampe med 11 mål til følge.

Netop i Hammarby var Selmani holdkammerat med danskerne Mads Fenger, Jeppe Andersen og Bjørn Paulsen. Faktisk er Fenger den spiller, som Selmani har spillet flest kampe med i sin karriere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P