1 min læsningBrøndby sender endnu en stopper til MLS

Brøndby IF kan tirsdag offentliggøre, at norske Sigurd Rosted skifter til Toronto FC i MLS.

1 min læsning
Superligaklubben Brøndby har udlejet forsvarsspilleren Henrik Heggheim til Oslo-klubben Vålerenga.

Sigurd Rosted er fortid i Brøndby IF.

Brøndby kan nemlig torsdag aften meddele, at den norske stopper er skiftet til Toronto FC i MLS. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Klubben meddeler desuden på sin hjemmeside, at de personlige vilkår endnu ikke er helt på plads, hvorfor nordmanden nu rejser til Toronto for at få de sidste detaljer på plads.

Klubbens fodbolddirektør, Carsten V. jensen, takker nordmanden for indsatsen i den blå-gule trøje og ønsker ham det bedste for fremtiden.

– Sigurd har været en stærk spiller for os, siden han kom til Vestegnen tilbage i 2019. Han var med til at bringe mesterskabet hjem igen og har mange gode indsatser i den blågule trøje, som vi gerne vil takke ham for, siger CV til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Nu kom der en mulighed, som var den rette for begge parter, og vi ønsker derfor Sigurd held og lykke i en spændende liga.

Officielt: Brøndby henter Bundesliga-dansker

I samme ombæring kan klubben fortælle, at man har hentet Bundesliga-danskeren Frederik Winther til klubben fra Augsburg FC.

Det kan du læse meget mere om i den relaterede artikel ovenfor.

Rosted nåede lige nøjagtigt at blive 100 kampsjubilar i Brøndby med sine 101 kampe for klubben og var balndt andet med til at vinde det danske mesterskab med klubben i 2021.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer