3F Superligaen

Officielt: Brøndby henter Bundesliga-dansker

Brøndby har netop offentliggjort, at klubben henter dansk stopper i Augsburg på en lejeaftale.

Frederik Winther skifter til Brøndby fra Augsburg.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Brøndby har forstærket midterforsvaret med Rasmus Lauritsen i dette vindue, men nu er der hentet endnu en spiller.

Danske Frederik Winther, der er ejet af tyske Augsburg, bliver lejet frem til sommeren 2023.

Her får han nummer fire, hvilket angiveligt vil betyde, at han skal gå direkte ind i startopstillingen for at erstatte Sigurd Rosted.

– Jeg ser frem til at spændende forår i Brøndby IF. Allerede i min tid i Lyngby kendte jeg til interessen, som jeg selvfølgelig var smigret over. Og nu får jeg så muligheden for at hjælpe holdet i de næste fem måneder, hvor hver kamp er vigtig for os.

– Der er knap tre uger til første 3F Superliga-kamp, hvor vi skal møde AC Horsens, så nu er alt mit fokus på at komme godt ind på holdet, og så ser jeg frem til træningslejren, og ikke mindst til at møde truppen og lære dem alle sammen godt at kende, lyder det fra Frederik Winther.

På den københavnske vestegn glæder de sig over tilføjelsen af den tidligere Lyngby-spiller, som særligt cheftræner Jesper Sørensen har haft et godt øje til.

Brøndby sender endnu en stopper til MLS

– Frederik kommer ind og udfylder en vigtig plads efter Rosted. Vi kender Frederik som en venstrebenet midterforsvarer med flair for spillet fremover, og som Jesper Sørensen allerede har et rigtig godt kendskab til gennem arbejdet med U21-landsholdet, lyder det fra fodbolddirektør Carsten V. Jensen, der samtidig afslører, at Winther er en spiller, de længe har holdt øje med i Brøndby.

– Det er heller ikke er hemmelighed, at vi som klub også kender Frederik godt i forvejen. Vi glæder os over tilføjelsen og til at byde Frederik velkommen til Brøndby IF, lyder det videre fra ‘CV’.

22-årige Winther har siden skiftet til Augsburg fra Lyngby fået seks optrædener for den tyske klub i Bundesligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P