1 min læsningMedie: Barca vil kuppe storklubber og hente udlejet Premier League-angriber

FC Barcelona og Atletico Madrid har varme forbindelser for tiden, efter at Memphis Depay senest har fået en billet til hovedstaden. Nu kan en større profil dog være på vej den anden vej i den kommende sæson.

1 min læsning
FC Barcelona er klar til at hente Joao Felix i Atletico Madrid til sommer
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / Pedro Nunes

Joao Félix er netop nu udlejet til Chelsea FC.

Men i næste sæson kan arbejdsgiveren igen være spansk. Og det selvom portugiserens nuværende spanske arbejdsgiver, Atletico Madrid, ikke lige nu ønsker at beholde offensivspilleren.

Joao Félix kan nemlig ifølge avisen Sport.es blive den næste spiller, der handles mellem FC Barcelona og Atletico Madrid.

Joao Félix fik et rødt kort i sin første optræden for Chelsea og har siden været i karantæne, og der er angiveligt lige nu så varme forbindelser mellem de to spanske klubber, som også netop har handlet Memphis Depay til hovedstaden, at Joao Félix slet ikke når så mange kampe i London.

Atletico har senest udnyttet en klausul i sin kontrakt med Felix og forlænget aftalen til 2027, men portugiseren og Diego Simeone er et dårligt match.

FC Barcelona mener dog, at de kan være det helt rette sted for Joao Félix, og der spekuleres i, at Joao Félix kan indgå i en eventuelt Griezmann-handel til sommer.

Franskmanden er lige nu på leje i Atletico fra Barca, og aftalen indeholder en købsoption.

Officielt: Barcelona forlænger med back-profil

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer