1 min læsningEr Harry Maguire blevet femtevalg under ten Hag?: Ting kan ændre sig hurtigt

Harry Maguire er ikke ligefrem førstevalget i det centrale forsvar hos Manchester United længere, men hvor langt er han egentlig gledet ud i kulden?

1 min læsning
Erik ten Hag understreger, at Harry Maguire ikke er femtevalg i klubben.

Hvor rangerer Harry Maguire egentlig henne i hierakiet blandt Manchester Uniteds mistoppere?

Siden Erik ten Hags overtagelse af managerjobbet i klubben, har den engelske midtstopper haft svært ved at bide sig fast på holdkortet.

Her er Raphael Varane og Lisandro Martinez ofte blevet valgt over Harry Maguire, mens også Luke Shaw er begyndt at spille i det centrale forsvar fra tid til anden.

Derudover råder man også over Victor Lindelöf i klubben.

Til spørgsmålet om, hvorvidt Harry Maguire nu må anses som værende Manchester Uniteds femtevalg, afviser den hollandske manager dog.

– Nej, han er ikke femtevalg. Men jeg bliver nødt til at understrege, at det er op til ham. Han træner godt og han bringer kvalitet – det er den slags, jeg forventer fra alle spillerne i truppen.

– Ting kan ændre sig, og det kan nogle gange gå meget hurtigt. Han er på vej i den rigtige retning, så jeg mener, at det er op til ham, lyder det fra Erik ten Hag ifølge Manchester Uniteds egen hjemmeside.

Medie: Tidligere United-stopper nægter at forlænge med Roma – vil væk nu

Efter at have været fast starter i Premier League i forrige sæson, er det kun blevet til otte kampe i indeværende sæson for Harry Maguire. Kun fire af dem fra start.

Manchester United spiller lørdag aften hjemme mod Reading i FA Cup.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer