Serie A

Medie: Tidligere United-stopper nægter at forlænge med Roma – vil væk nu

Ifølge et italiensk medie har Chris Smalling ikke i sinde at forlænge sin kontrakt med sin nuværende arbejdsgiver, AS Roma.

Chris Smalling nægter at forlænge sin kontrakt med AS Roma.
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Chris Smalling har fået en opblomstring siden sit skifte til Serie A.

Det var ellers ikke mange, der havde spået englænderen den store fremtid efter en række sløje sæsoner i Manchester United inden skiftet til AS Roma i 2020.

Smalling har dog nydt godt af skiftet og har spillet fast under Jose Mourinho, som kender englænderen godt fra sin tid i Manchester United. Nu tyder noget dog på, at den faste spilletid i Serie A ikke er nok for englænderen.

I hvert fald skriver det italienske medie TUTTOmercato fredag, at Smalling har meddelt den italienske storklub, at han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt.

Stopperen har ellers kun et halvt år tilbage af sin kontrakt i den italienske hovedstad, men uenigheder med klubben om hans kontraktforlængelse har ifølge mediet fået ham til at sadle om og søge nye græsgange.

Englænderen ønsker angiveligt allerede at forlade Mourinho og Roma i indeværende transfervindue og vil altså ikke blive, til hans kontrakt udløber til sommer, hvor han kan gratis kan forlade klubben.

Smalling er angiveligt ikke den eneste i Roma-truppen, der har lagt sig ud med klubben og indgivet et ønske om at komme væk fra klubben. Det kan du læse meget mere om i den relaterede artikel herunder.

Medie: Roma-profil vil væk – nægter at spille

Den nu 33-årige stopper sættes desuden i forbindelse med Inter, som i øjeblikket er på udkig efter en erstatning til Milan Skriniar, der angiveligt skulle være på vej til Paris Saint-Germain.

Efter artiklens udgivelse har Smallings agent udtalt sig om englænderens kontraktforlængelse. Han siger blandt andet, at hans klients fremtid “ikke er noget, der bliver udspillet i Teatro dell’Opera di Roma”.

Du kan læse hele agentens udtalelse i tweetet herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P