2 min læsningEfter bud fra Arsenal: Nu tager spilleren afsked med fans

Moises Caicedo har nu været ved tasterne på de sociale medier, hvor han mere eller mindre tager afsked med Brightons fans.

2 min læsning
Moises Caicedo ligner en spiller, der er på vej til Arsenal.

Moises Caicedo ligner i dén grad en mand, der snart er fortid i Brighton.

Således har han været sat i forbindelse med et skifte til størstedelen af Premier Leagues storklubber denne vinter.

Fredag kunne man så læse, at Arsenal skulle have sendt et større bud på ecuadorianeren, end hvad Chelsea angiveligt har fået afvist.

Sent fredag aften gik Moises Caicedo så selv til tasterne på de sociale medier, og her er budskabet ikke til at tage fejl af: Han er på vej videre.

– Jeg er taknemmelig overfor hr. Bloom og Brighton for at have givet mig chancen for at komme til Premier League. Jeg føler, at jeg altid har gjort mit bedste for dem.

– Jeg spiller altid fodbold med et stort smil og med hjertet.

– Jeg er stolt over at kunne indbringe en transferrekord for Brighton, hvilket ville gøre dem i stand til at geninvestere pengene og hjælpe klubben med fortsat at være succesfuld.

– Fansene har taget mig ind i deres hjerter, og de vil altid være i mit hjerte. Derfor håber jeg, at de forstår hvorfor jeg vil forfølge denne storslåede mulighed, skriver han på Twitter.

Journalist: Chelsea fik kæmpe bud afvist – nu sender PL-rivalerne forøget bud på ombejlet midt

I kølvandet på udmeldingen fra 21-årige ecuadorianer, skriver transferjournalisten Fabrizio Romano nu, at Moises Caicedo ikke kommer til at deltage i Brightons træning lørdag.

Dagen går i stedet med at finde ud af, hvor han skal slå sine folder fremover.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer