3F Superligaen

Brøndby-fangruppernig melder ud: Fortsætter stemningsboykot

Fangrupperingen Alpha meddeler lørdag, at man har besluttet sig for at forlænge sit stemningsboykot - de opfordrer samtidig til et kollektivt stemningsboykot.

Brøndby-fangruppering Alpha meddeler lørdag, at man fortsætter stemningsboykottet.

Brøndbys nye ejere, Global Football Holdings (GFH), har fået en blandet modtagelse blandt klubbens fans.

Nogle af dem, der dog ikke har lagt skjult på sin holdning til de nye ejere, er fangrupperingen Alpha.

Da nyheden om GFH’s indtog i Brøndby IF blev offentliggjort den 28. oktober, meldte Alpha derfor ud, at man indstillede alle tribuneaktiviteter frem til vinterpausen.

Nu er der så nyt fra fangrupperingen.

I en officiel udmelding på Alphas hjemmeside lørdag, oplyser fangrupperingen at man har besluttet sig for at forlænge stemningsboykottet frem til tidligst sommerpausen – eller indtil en tilfredsstillende aftale er vedtaget.

– Vi kommer aldrig til at støtte det nye ejerskab. Men via en aftale mellem Fanafdelingen og ejerskabet, som indeholder garantier for, at vores klubs identitet bliver bevaret og ikke bliver udnyttet til ejernes interesse, vil der være en vej frem.

– Da nyheden om det nye ejerskab blev offentlig d. 28. oktober, meldte vi ud, at Alpha indstillede alle tribuneaktiviteter frem til vinterpausen. Vi forlænger nu dette stemningsboykot frem til tidligst sommerpausen – eller indtil en tilfredsstillende aftale er vedtaget.

– Vi vil igen understrege, at et stemningsboykot ikke er det vi ønsker. Vi har via dialog med klubbens ledelse forsøgt med alle alternative midler at undgå den her situation – indtil videre uden held. Vi har dog måtte indse, at de punkter, vi mener skal være i en aftale, ikke bliver imødekommet af det nye ejerskab uden et massivt pres fra fanmiljøet, står der på hjemmesiden.

Alpha opfordrer derudover også til et kollektivt stemningsboykot fra alle fans på både ude- og hjemmebane.

– Vi ved, at spillerne savner opbakningen. Vi ved, at der i holdets nuværende situation er brug for den. Men den her kamp handler om, hvilken klub vi har om 10 og 20 år – hvilken klub vi kan aflevere til vores børn.

Medie: Endnu en Brøndby-spiller er på vej væk til Superliga-konkurrent

Fangrupperingen er kendt for at være den stemningsstyrende gruppe på Brøndby Stadion.

Brøndby tager hul på forårssæsonen i Superligaen den 19. februar hjemme mod AC Horsens.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P