3F Superligaen

Stolt Maxsø takker af: Har udviklet mig meget både på og udenfor banen

Andreas Maxsø er både stolt over, hvad holdet og han selv har bedrevet i sin tid i Brøndby IF.

Andreas Maxsø siger farvel i Brøndby.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Andreas Maxsø er fortid i Brøndby IF.

Det står klart, efter klubben fredag kunne afsløre, at man er nået til enighed med MLS-klubben Colorado Rapids om en aftale for klubbens kaptajn.

Maxsø, som nåede at gå på banen for Brøndby 120 gange med anførerbindet om armen takker dermed af for denne gang i Brøndby og kan ifølge ham selv gå derfra som en udviklet version af sig selv.

– Jeg spillede i Brøndby IF som ung og vendte så tilbage som senior for tre år siden. Det har været tre fantastiske år, hvor jeg udviklet mig meget, både mit eget spil på banen, men også udenfor banen, siger danskeren til Brøndbys hjemmeside.

Foruden hans egen udvikling ser han også tilbage på en tid, hvor der også er sket store fremskridt i Brøndby som hold.

– Jeg er stolt over at have stået i spidsen for et hold, der genvandt mesterskabet, ligesom jeg er stolt over at have spillet mig tæt på landsholdet.

Officielt: Maxsø er fortid i Brøndby

Nu venter en fremtid i uprøvet land for danskeren i form af den amerikanske fodboldliga, MLS, som han naturligvis også ser frem til.

– Nu er muligheden i MLS så opstået, og det glæder jeg mig til at prøve af, da jeg har hørt rigtig meget godt om ligaen og livet udenfor banen.

Helt alene bliver danskeren dog ikke i USA, hvor han bliver genforenet med Brøndbys tidligere fysiske træner Ahron Thode, som er ‘Head of Performance and Sport Science’ i Colorado Rapids, mens han også kan se frem til at spille mod sin tidligere holdkammerat Mikael Uhre, som har sin daglige gang i Philadelphia Union.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P