Ajax-krisen fortsætter: Dårligste stime i 60 år

Krisen er endnu ikke ovre for Ajax, der nu har spillet syv Æresdivisionsopgør i træk uden sejr.

Ajax er midt i den dårligste stime, som klubben har været i de sidste 60 år.

Det er en kendsgerning, efter Amsterdam-klubben ikke formåede at besejre Volendam i torsdagens Æresdivisionsopgør. Et opgør, der endte 1-1.

Ajax har ikke fået tre point i en eneste af klubbens seneste syv kampe i den bedste hollandske liga.

Det har sendt Ajax i en historisk krise, hvor det altså er hele 60 år siden, klubben sidst har gået syv kampe i ligaen uden en sejr.

Ajax sad ellers som forventet på det meste af spillet i torsdagens kamp uden at komme frem til en masse store chancer.

Det blev straffet i det 59. minut, hvor Mirani ud af den blå luft gjorde det til 0-1, hvorefter Kudus dog fik udlignet til 1-1 i det 80. minut.