Mohammed Kudus og Ajax deler pointene i hadfyldt derby

Mohammed Kudus spillede alle 90 minutter, da Ajax og Feyenoord spillede uafgjort.

Ajax-træning op il kampen mod Feyenoord.
Olaf Kraak/AFP/Ritzau Scanpix

Det plejer ikke at gå stille for sig, når Ajax og Feyenoord mødes i De Klassieker.

Med Mohammed Kudus i startopstilling tog Ajax til Rotterdam, hvor de skulle forsøge at stjæle tre point fra Æresdivisionens alpha-hold, Feyenoord.

Det gik dog ikke som planlagt for Ajax. Efter 34 minutter bragte Igor Paixao Feyenoord foran 1-0.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Den stilling varede indtil midten af anden halvleg, hvor den hollandske landsholdsspiller Davy Klaassen fik udlignet i det hadfyldte rival-opgør.

Ingen af holdene scorede yderligere, og dermed endte det hele med et remis i en kamp, hvor den Mohammed Kudus spillede fuld tid.

Andet steds tabte Michael Silberbauers Utrecht 2-0 til Twente, og den danske træner er fortsat uden sejr i sine første tre kampe.

Medie: Ajax-dansker har fremtiden på plads i ny klub

Resultaterne betyder, at Ajax ligger på en femteplads med fem point op til Feyenoord, der fortsat er førerhold. Utrecht ligger på en ottendeplads.